Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 2 januari 2020

Nieuw in 2020

In België heb je er vanaf mei 2020 een nieuwe bestemming aan zee bij: Park De Haan (B). Je beleeft er het hele jaar speelvertier en strandplezier. De charmante badplaats De Haan ligt om de hoek, en het middeleeuwse Brugge is ideaal voor een stedentripje. 


En tot slot een megaklapper: De Kempervennen, Het Heijderbos, De Huttenheugte, Het Meerdal, De Eemhof, De Vossemeren, Erperheide en Bispinger Heide wachten allemaal grote vernieuwingen van 2020 t/m 2023!

Vernieuwde parken en cottages (2018/2019)
  • Alle hotelkamers in Park Zandvoort zijn vernieuwd en vanaf nu kun je ook in een gloednieuwe wellness hotelsuite verblijven, met alle luxe van een spa. Verder is de ene na de andere vernieuwde cottage boekbaar, en in de Aqua Mundo kun je op de nieuwe wildwaterbaan naar beneden suisen!
  • Een vernieuwd park bij de heide? Boek een vernieuwde accommodatie in Limburgse Peel! Ook de Aqua Mundo is vernieuwd, met een interactieve glijbaan!
  • Heerlijk, een verblijf in de vernieuwde cottages en hotelkamers in Park Hochsauerland (D), of in de vernieuwde cottages van het Franse Le Lac d'Ailette. Lekker naar het hagelwitte strand, of eten en shoppen in de vernieuwde Market Dome.
  • Dompel je onder in de verwennerij van ons nieuwe luxeniveau: Exclusive cottages. Relax in de design-woonkamer, op het hardhouten buitenterras met grote barbecue en… in je eigen wellnessruimte! Je boekt ze in Park Allgäu (D) en Les Trois Forêts (F).
  • Ook in Les Ardennes (B) is een gloednieuwe Action Factory geopend: altijd wat te doen, wat het weer ook is!
Bron: Center Parcs