Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 9 juli 2020

Boekingen van Center Parcs voor juli en augustus liggen voor op vorig jaar

Nu de vakantieparken weer open mogen, zien de grote ketens van vakantieparken de boekingen weer snel toenemen. Zowel Landal als Center Parcs constateren dat de boekingen voor de maanden juli en augustus voor liggen op dezelfde maanden in 2019.
..

Tijdens een persbijeenkomst op het recent vernieuwd CenterParcs De Haan (België) vertelt Erwin Dezeure, directeur Center Parcs en Sunparcs in België, dat de vooruitzichten voor de rest van dit jaar gunstig zijn: “We verwachten dat we in juli en augustus de bezetting van vorig jaar gaan overtreffen. In België mochten de zwembaden pas vanaf 1 juli weer open. Onze Aqua Mundo’s behoren tot de pijlers van een verblijf op Center Parcs. Nu deze waterparken weer open mogen, zien we meteen de boekingen weer sterk toenemen. De eerste drie maanden, tot aan de coronacrisis, draaiden we al de beste jaarstart ooit.”

De coronamaatregelen zorgen nog altijd wel voor enkele aanpassingen in de bedrijfsvoering. Zo moet de gast o.a. van tevoren een tijdsblok in de Aqua Mundo reserveren, zijn er looproutes met eenrichtingsverkeer in het centrumgebouw ingevoerd en loopt het bedienend personeel (in België) rond met mondkapjes.

In Nederland mochten zwembaden zes weken eerder al weer worden heropend. Dat had ook consequenties voor de opening van de parken. Woordvoerder Marthijn Tabak: “Omdat we in Nederland eerder open zijn gegaan dan in België, en ook direct met Aqua Mundo, loopt Nederland qua boekingen zelfs nog wat voor op België. Maar je ziet wel dat mensen korter van tevoren boeken, wat logisch is.”

Bron en hele artikel: Pretwerk


               Boek nu een verblijf bij Center Parcs               
  of kiest u liever voor 
Landal Greenparks of Roompot

 Liever een kijkje of verblijf bij DroomparkenTopparkenMolecaten of RCN