Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 2 juli 2020

Strandvakantie: Vakantieparken aan zee / kust

Vakantieparken aan zee in Nederland

Het is heerlijk vertoeven tijdens een vakantie in een van de vakantieparken aan zee. In Nederland trakteren Park Zandvoort en Port Zélande je op de ultieme strandvakantie.

Met cottages in de duinen, talrijke watersportactiviteiten en eindeloos uitzicht over zee, is het optimaal genieten in Park Zandvoort. Een dagje geen strandweer? Geen zorgen! Vermaak je in subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo, of ga met z'n allen een potje bowlen! De overdekte Beach Factory staat ook garant voor uren overdekt speelplezier.

Ons andere vakantiepark aan zee, Port Zélande, is een walhalla voor watersportliefhebbers. Dit vakantiepark is gelegen tussen het Grevelingenmeer en de Noordzee – ideaal voor duiken en andere watersporten. Of duik de Adventure Factory in voor indoor actie, zoals het touwenparcours High Adventure in blacklight! Of wat dacht je van het Water Playhouse, waar extra veel waterpret al op je wacht?

Vakantiepark aan zee in België

Vakantie vieren aan de kust in België? Met het nieuwe Park De Haan, bij de charmanste badplaats van België, is vanaf mei 2020 het heerlijk toeven. 

Het park heeft vernieuwde cottages met een privétuin. Ook kun je hier verblijven in een Lakeside cottage: met terras aan het meer! Het park ligt op wandelafstrand van het strand, en dus de zee, dus dat staat garant voor de leukste water- en strandactiviteiten voor alle leeftijden! Bij een dagje minder weer, kun je je uren vermaken in het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo, of in het indoor speelparadijs BALUBA.

Tevens is het park de ideale uitvalsbasis voor uitstapjes naar onder andere Brugge, Gent, Oostende, Sealife en Boudewijn Seapark. Het park biedt dus alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie aan zee! 

Meer inspiratie nodig voor parken aan de kust? Neem eens een kijkje bij 

    Boek nu een verblijf bij  Landal Greenparks   
  of kiest u liever voor Center Parcs of Roompot  

 Liever een kijkje of verblijf bij DroomparkenTopparkenQuriosMolecaten of RCN