Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zondag 5 juli 2020

Tim en Tom Coronel in Duo Racer van Center Parcs

Nieuwe waterglijbaan CenterParcs De Eemhof versterkt de boodschap ‘Echt even samen’.

CenterParcs heeft op 2 juni een spectaculaire waterglijbaan toegevoegd aan de voorzieningen in de Aquadome op De Eemhof. De Duo Racer heeft ruim 1 miljoen euro gekost en is bedoeld om de aantrekkelijkheid voor families verder te vergroten. (Wie wil er nu niet van zijn vader winnen…).

De duo-racer is, naast de wildwaterbaan en de Flow Rider (ook vrij uniek in Nederland), de vijfde glijbaan in de Aqua Mundo van Center Parcs De Eemhof. Het aanbod van het zwemparadijs wordt daarmee steeds spectaculairder; het begint steeds meer op een waterpark te lijken. Het wellnessgedeelte, met daarin o.a. de sauna’s, werd uit het assortiment verwijderd. De ruimte die daar vrij kwam is nu in gebruik als ruimte waar bezoekers even kunnen zitten, en als begin en eindpunt van de nieuwe waterglijbaan.


Tim en Tom Coronel in Duo Racer van Center Parcs

Zie de video voor de wedstrijd van Tim en Tom Coronel in de Duo Racer

Duo Racer waterglijbaan

De nieuwste  waterattractie van Nederland versterkt het familiekarakter van het park en zorgt spelenderwijs voor een actieve interactie tussen gezinsleden. Zoons die hun vader uitdagen of juist hun moeder, broertjes tegen broertjes, zusjes tegen vaders of vaders tegen moeders. Het maakt niet uit tegen wie je het opneemt: ieder heeft zijn eigen techniek om snel beneden te komen. Vanaf nu kunnen bezoekers het tegen elkaar opnemen in twee buizen die naast elkaar liggen en exact even lang zijn. Vanaf het moment dat het stoplicht op groen springt, start de race. Wie als winnaar uit de strijd komt, wordt bepaald door de tijd. Deze wordt tot op een honderdste van een seconde precies bijgehouden voor iedere baan en bij elke run.

Bron en hele artikel: Pretwerk


               Boek nu een verblijf bij Center Parcs               
  of kiest u liever voor 
Landal Greenparks of Roompot

 Liever een kijkje of verblijf bij DroomparkenTopparkenQuriosMolecaten of RCN