Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zaterdag 11 juli 2020

Corona besmette mensen bij Center Parcs in Allgäu

Coronavirus is bij Center Parcs Allgäu bij drie mensen gedetecteerd. Tot nu toe zijn zo'n 120 contactpersonen getest, meldde het stadsdeelkantoor Ravensburg 's avonds. De tot dusver geëvalueerde resultaten waren negatief. Daarom wordt er geen nieuwe corona-uitbraak verwacht.

Zijn gasten of medewerkers van Center Parcs in Leutkirch getroffen?
In eerste instantie was niet bekend of de getroffen personen gasten of werknemers waren van de voorziening met vakantieappartementen in Leutkirch. Er is geen onderscheid, zei een woordvoerster. De drie mensen zijn eind vorige week positief getest.

Contactpersonen getest en in quarantaine geplaatst
Volgens een woordvoerster van het vakantiepark Center Parcs was het bedrijf op 1 juli door de gezondheidsafdeling van de stad Leutkirch geïnformeerd over een positieve bevinding op Covid-19. Dientengevolge werden alle personen die mogelijk in direct contact met de geïnfecteerde waren geweest, getest en uit voorzorg in quarantaine geplaatst.

Bij deze tests werd het virus bij twee andere mensen gedetecteerd. Volgens de schriftelijke informatie hadden de twee geen symptomen. Ze zijn thuis in quarantaine, net als de andere contacten waarvan de tests negatief waren.

Bron en hele artikel: BR24


               Boek nu een verblijf bij Center Parcs               
  of kiest u liever voor 
Landal Greenparks of Roompot

 Liever een kijkje of verblijf bij DroomparkenTopparkenQuriosMolecaten of RCN