Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 10 juli 2020

Center Parcs geeft ontwikkeling in Roybon op.

De opeenvolging van beroepen dat sinds 2010 is ingediend, voornamelijk door verenigingen voor de bescherming van de natuur en de bescherming van het aquatisch milieu, en de transformatie, in 2014, het veld "zone to defend" (ZAD), heeft eindelijk resultaat behaald . De groep Pierre & Vacances kondigde woensdag de beëindiging aan van haar project in Center Parcs in Roybon in Isère, gelanceerd in 2007.

Een project van duizend huisjes
Het project, voor een bedrag van 390 miljoen euro, was gepland voor de bouw in het bos van Chambaran van duizend huisjes, winkels en restaurants rond een zwembad, 
..
Pierre & Vacances-Center Parcs, dat volhoudt aan zijn "inzet voor verantwoord en duurzaam toerisme, benadrukt het feit dat het project "de constante steun heeft gekregen van alle lokale autoriteiten voor zijn milieukwaliteiten, zijn voordelen op het gebied van banen en inkomen ". 

Gérard Brémond, oprichter en president van Pierre et Vacances. “Maar het liep dood, het was hopeloos geworden tussen de bezetting van de site, veranderingen in regelgeving, vergunningen voor bouwvergunningen, voor landopheldering, de waterwet, het behoud van de soort en de traagheid van gerechtigheid in de verschillende fasen, het hof van beroep, de bestuursrechter, de Raad van State.  Het was eindeloos ”, vatte hij samen.

Bron en hele artikel: Galweek


               Boek nu een verblijf bij Center Parcs               
  of kiest u liever voor 
Landal Greenparks of Roompot

 Liever een kijkje of verblijf bij DroomparkenTopparkenMolecaten of RCN