Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


woensdag 16 december 2020

CenterParcs blijft dit keer wel open

Tijdens de eerdere smart lockdown van de Nederlandse samenleving koos Center Parcs er nog voor om alle parken helemaal te sluiten. Dit keer blijven de parken open; ondanks de beperking van gesloten restaurants en centrale voorzieningen.

Er is volgens woordvoerder Marthijn Tabak sprake van een leuke bezetting tijdens de kerstperiode. “De parken zitten niet tjokvol, zoals tijdens andere jaren. Dat heeft vooral te maken met de Duitse gasten die wegblijven. Dat verlies wordt niet helemaal gecompenseerd door boekingen van Nederlanders. Onze slogan ‘Echt even samen’ krijgt dit jaar wel een heel bijzondere betekenis, want je bent voor de activiteiten veel meer aangewezen op je eigen familie.”

Waarom blijven jullie dit keer wel open?

Tabak: “Mensen zijn inmiddels gewend aan de beperkingen van corona. Tijdens de eerste lockdown was de teleurstelling over de gesloten voorzieningen veel groter. Center Parcs is voor zijn boekingen veel afhankelijker van de bijzondere extra voorzieningen zoals de AquaMundo en het uitgebreide activiteitenprogramma. Nu snapt men beter dat er veel beperkingen zijn tijdens het verblijf. We ontvingen na de persconferentie wel enkele meldingen van mensen die wilden omboeken, maar veruit de meeste mensen die al geboekt hadden kiezen er voor om de kerst, ondanks de beperkingen, op onze parken dor te brengen.”

Center Parcs is dit keer toch ook beter voorbereid?

Tabak: “Ja dat klopt wel. De protocollen en logistiek zijn nu helemaal op orde. Er zijn nog allerlei activiteiten die onze gasten wél kunnen doen, zoals buitenactiviteiten als fietsen, wandelen, boogschieten of mountainbiken. We hebben ook een leuke avond-activiteit ontwikkeld die de mensen vanuit hun cottage kunnen ondernemen; De Family Quiz. Dat verloopt via de tv’s in de huisjes en de parkgasten strijden in deze quiz met andere gasten uit het hele park. Ook voor de foodservice zijn er oplossingen bedacht. We bieden kant-en-klare funcooking pakketten die worden afgeleverd bij de huisjes en er zijn ook diverse afhaalmogelijkheden.”

Bron en hele artikel: Pretwerk


of verblijft u liever op een park van  Landal of Roompot


Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN

Of een villa / vakantiehuis via BelvillaNatuurhuisjes of Heerlijke Huisjes