Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 1 december 2020

Winter Wonderland bij Center Parcs

Center Parcs maakt deze winter van elk park een Winter Wonderland met sfeervolle lichtjes en mooie versieringen en zijn er allerlei activiteiten die met winterse thema’s te maken hebben.

Met een ruim aanbod van activiteiten is er bij Center Parcs voor ieder wat wils in de kerstvakantie. Zo kunnen kinderen tijdens de Kids Winter Workshop hun eigen Winter Memory maken om mee naar huis te nemen. En wie in is voor een spannend verhaal kan zijn hart ophalen tijdens de Kids Winter Bedtijd Verhalen.  Buiten vermaken gezinnen zichzelf en binnen zijn er verschillende mogelijkheden de warmte op te zoeken zoals in de Aqua Mundo of in de indoor speelwerelden van Center Parcs - de BALUBA voor de kleinsten. En in de Action Factory voor de oudsten (Voor de kerst volledig vernieuwd in Park Zandvoort, Het Heijderbos en De Eemhof) - beleven kinderen volop speelplezier. Center Parcs TV biedt allerlei winterse programma’s, zoals speciale uitzendingen met Sinterklaas in de hoofdrol & winters entertainment. En voor het hele gezin staat ’s avonds de cottage-familiequiz op het programma die in het in teken staat van de winter.

Een onbezorgde en feestelijke Kerst

Op 24 december maakt de Kerstman zijn opwachting in het park en zal hij verschillende locaties met een bezoek vereren. Gasten kunnen vooraf een kerstboom, met of zonder versierpakket, boeken. Speciaal voor iedereen die kiest voor het kerstpark van het jaar - Center Parcs Het Heijderbos - heeft Center Parcs een bijzondere verrassing klaarstaan: een volledig versierde kerstboom. In alle andere parken geldt dat als je bij aankomst de Kerstcadeau Service boekt, de Kerstman en Orry (of zijn vrienden) de kerstcadeaus persoonlijk bij de cottage bezorgen. Om de sluiting van de restaurants te ondervangen zijn er Table Cooking pakketten die worden bezorgd in de cottage. Kinderen kunnen een mooie kerstherinnering maken tijdens ‘Wannabe een Kerstelf’ of de Kids Workshop.

Bron en hele artikel: Pretwerk

 of kiest u liever voor Landal of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij Droomparken, Topparken, Molecaten of RCN