Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


woensdag 16 december 2020

Miljoenen en kerstbomen voor Limburgse Center Parcs

Center Parcs trekt tientallen miljoenen uit voor een metamorfose van de Limburgse recreatieparken.

Met de renovatie van Het Heijderbos in Heijen is een bedrag van 30 miljoen euro gemoeid. Voor de opknapbeurt van Het Meerdal in America wordt een soortgelijk bedrag uitgetrokken. De werkzaamheden op Limburgse Peel in America zijn afgerond. De kosten bedroegen ongeveer 20 miljoen euro.

Cluster

Volgens een woordvoerder gaan alle parken in Nederland op de schop. Deze operatie kost 650 miljoen euro. "Het is een behoorlijke opgave", zegt woordvoerder Marthijn Tabak. "De parken blijven namelijk te allen tijde open. Er wordt in clusters gewerkt. Dus in gebieden waar flink gewerkt wordt, zitten dan geen mensen."

Huisjes en zwembaden

Alle huisjes worden in een nieuw en luxer jasje gestoken. De meeste luxe huisjes worden verder uitgebreid. Ook de zwembaden worden onder handen genomen. "Zo komt er in Het Heijderbos bijvoorbeeld een nieuwe glijbaan", zegt Tabak. "Voor de kerst wordt de recreatieruimte opgeleverd. Eind 2021 gaan we in Het Meerdal aan de slag. Als alles volgens planning verloopt, moet begin 2023 alles klaar zijn."

....

Kerstbomen

De ruim 800 cottages in Het Heijderbos zijn maandagochtend allemaal voorzien van een kerstboom, inclusief versiering. Daarmee is het park in Heijen het eerste en enige park van het land dat vooralsnog in kerstsfeer is. Mogelijk volgen andere vakantieparken nog. "De vrachtwagen met kerstbomen had er eigenlijk om 8:00 uur moeten zijn, maar vanwege pech onderweg was hij later. Er wordt nog druk gewerkt om in alle huisjes een boom te zetten."

Bron en hele artikel: 1limburgof kiest u liever voor Landal of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij Droomparken, Topparken, EuroParcs of RCN