Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 4 februari 2021

De Kempervennen loopt bijna over van de vernieuwingen

Met zijn twee uitgestrekte meren en een grote Aqua Mundo is De Kempervennen een echte waterwereld. Met activiteiten die de adrenaline door je lijf jagen. Maar er zijn ook volop vernieuwingen aan de gang waarvan je hart sneller gaat kloppen. Kom en ervaar het zelf!

Verblijf in een vernieuwde cottage

Van vloer tot plafond, van keuken tot badkamer, alles wordt vernieuwd zodat je een heerlijk verblijf hebt. En net als in al onze vernieuwde parken (zoals De Eemhof, Park Zandvoort en Het Heijderbos) laten we ons ook in De Kempervennen inspireren door de omgeving. Water en bossen dus!

  • In de Comfort cottages zie je dat bijvoorbeeld terug in de styling met peddels, visfiguren en andere items die de natuur naar binnen halen. Maar ook in grafische prints die met het water te maken hebben.
  • De decoratie in de Premium cottages is rijk aan natuurlijke materialen en vormen die je terugvindt in de omringende natuur.
  • Ook in de VIP cottages kom je heerlijk tot rust in een moderne inrichting vol verwijzingen naar water en groen, in mooie prints en luxe stoffen en materialen.

De eerste vernieuwde cottages zijn binnenkort boekbaar voor aankomsten vanaf midden maart 2021. Precies op tijd voor de ontluikende natuur. Wees er snel bij!


Geniet samen van vernieuwde activiteiten

Samen leuke dingen doen? Top! En ook hier hebben we vernieuwingsnieuws. Om te beginnen zijn de bowlingbanen in een nieuw, flitsend jasje gestoken. Met LED-verlichting, om de spanning (en de sfeer) op te voeren. En de buitenspeeltuinen hebben een leuk natuurthema gekregen. Met natuurlijke materialen, uiteraard.

Shoppen met een big smile

De nieuwste winkel in De Kempervennen is Shop & Smile. Goeie naam, want ze hebben er alles waar je vrolijk van wordt. Van de laatste seizoensmode tot speelgoed en schoonheidsproducten. Of neem een leuke souvenir mee, om nog lang na te genieten van je verblijf.

De Kempervennen heeft nog veel meer vernieuwingen voor je in petto, dus hou deze pagina goed in de gaten.

Bron: Center Parcs


Voorjaarsvakantie, Meivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart, Zomervakantieof verblijft u liever op een park van  Landal of Roompot

Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN