Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zondag 7 februari 2021

Coronacrisis versnelt de upgrade-investeringen Center Parcs

Center Parcs is halverwege de uitvoering van het ingrijpende opknap en vernieuwingsplan op haar bestaande parken. Afgelopen drie jaar is er 325 miljoen van de geplande 650 miljoen geïnvesteerd.


De investering van 650 miljoen heeft alleen betrekking op kwaliteitsverbeteringen in de bestaande parken. Center Parcs investeert daarnaast ook nog in de bouw van nieuwe parken in België, Duitsland en Frankrijk. De coronacrisis heeft het proces van vernieuwing niet belemmerd. “Eerder versneld, want doordat voorzieningen verplicht gesloten waren, hebben we diverse werkzaamheden rond deze locaties qua planning naar voren getrokken.”, vertelt Mark Giethoorn, directeur Center Parcs Nederland.

...

Over het seizoen 2021 is men overwegend positief. Wel ziet men dat de onzekerheid bij de potentiele boekers nog niet is verdwenen. De boekingen liggen dan ook nog achter op dezelfde periode vorig jaar. (red.: We zaten toen net vóór de coronacrisis) Met hoge vroegboekkortingen en flexibele boekingsvoorwaarden probeert men de gasten over te halen om toch alvast hun boeking te maken.

Bron en hele artikel: Pretwerk


Voorjaarsvakantie, Meivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart, Zomervakantieof verblijft u liever op een park van  Landal of Roompot

Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN