Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


maandag 15 februari 2021

Center Parcs De Haan krijgt grondige poetsbeurt: "Er zijn 80 medewerkers aan de slag om huisjes te poetsen"

In Center Parcs De Haan is een grote poetsbeurt aan de gang. Het park gaat na 3 maanden weer open. CEO Yves Vermeire ging vanmorgen kijken hoe het park erbij ligt. "We houden vandaag en morgen een grote schoonmaak", zegt hij. 


Al voor 7 uur deze ochtend was grote baas Yves Vermeire op ronde door zijn park. "Het belangrijkste is het kuisen van de woningen. Die hebben 3 maanden leeggestaan. We hebben ze af en toe wel wat opgefrist, maar de echte schoonmaak begint vandaag en morgen. Er wordt extra gepoetst, want na 3 maanden ligt er meer stof dan normaal."

Tevreden met bezetting

Het park is tevreden met de bezetting in de krokusvakantie. Yves Vermeire: "Sinds bekend raakte dat we mochten openen, zijn de boekingen binnengestroomd. We hebben een bezetting van meer dan 50 procent. Wat op 1 week tijd toch een succes is." 

Alle binnenactiviteiten zijn geschrapt, maar volgens Vermeire zijn er toch heel wat buitenactiviteiten die de mensen zullen bekoren. Het park voorziet ook afhaalgerechten en via een app kan er in de huisjes eten worden geleverd.

Bron: VRT


Voorjaarsvakantie, Meivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart, Zomervakantieof verblijft u liever op een park van  Landal of Roompot

Even weg op een park van DroomparkenTopparkenEuroParcs of RCN