Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 1 juni 2021

Duitse parken gaan weer open. Interview met Frank Daemen

De coronapandemie stelt al maanden veel bedrijven voor ongekende uitdagingen. Nadat de parken van Center Parcs acht maanden moesten sluiten, is de vreugde nu groot met het oog op de laatste ontwikkelingen en maatregelen van de overheid. Vanwege de verplichte federale noodrem mogen de parken nu hun poorten heropenen met een stabiele zevendaagse incidentie van minder dan 100 per 100.000 inwoners en onder hygiëne- en veiligheidsmaatregelen. Tijdens de sluiting heeft de tijd echter niet stilgestaan ​​bij Europa's marktleider in bijna-toerisme. Frank Daemen, algemeen directeur van Center Parcs Duitsland, vertelt in het interview over de geplande heropening van de parken, over de lopende renovatiewerkzaamheden en nieuwe projecten, maar ook over veiligheid en duurzaamheid.

Duitse parken gaan weer open. Interview met Frank Daemen

Mijnheer Daemen, uw vakantieparken zijn nu in totaal acht maanden gesloten. Met de laatste resoluties van de federale regering mogen de parken heropenen bij een stabiele incidentiewaarde van 100 per 100.000 inwoners. Welk park start en hoe bereid je je voor op elke heropening?

De situatie is nog steeds erg complex en we houden de huidige situatie in de respectieve regio's constant in de gaten om vakantiegangers een onbezorgde vakantie bij ons te laten hebben. Aangezien de situatie in veel regio's waar we vertegenwoordigd zijn door een Center Parcs park al veel verbeterd is, streven we momenteel naar de volgende heropeningsdata: Park Nordseeküste zou als eerste park vandaag, 21 mei, open moeten gaan. Daarna volgen Bispinger Heide, Park Hochsauerland en Park Eifel op 28 mei en Park Allgäu en Park Bostalsee op 31 mei. Alle gasten moeten ook een negatieve Corona PCR-test voorleggen - niet ouder dan 48 uur - Corona hersteld of volledig gevaccineerd. Omdat de incidentiesituatie echter snel kan veranderen en de parken weer moeten sluiten als de waarde hoger is dan 100 per 100.000 inwoners, vragen we onze gasten om zich te informeren over regionale incidentiegebeurtenissen voordat ze aan hun reis beginnen.

Bron en hele artikel:


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieof verblijft u liever op een park van  Landal of Roompot