Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 2 juli 2021

De Huttenheugte voor ruim 30 miljoen opgeknapt: park 6 weken dicht

 Center Parcs investeert ruim dertig miljoen euro in De Huttenheugte in Dalen. Onder meer het zwembad en de bungalows worden aangepakt. Ook wordt een gedeelte van het overdekte winkelplein vernieuwd, net als de faciliteiten buiten.


Het gehele dak van de Aquamundo, het zwembad, wordt vernieuwd. "Het dak is zo'n zestien meter hoog", zegt algemeen manager Harry Bakker. "Het is oud. Alle spanten worden stuk voor stuk eraf gehaald en vervangen. Het tussenliggende stuk wordt dan vervangen door een plaat van polycarbonaat. We kunnen niet het hele dak in één keer vervangen, vanwege de subtropische planten binnen."

Het park gaat daarom ook vanaf september zes weken dicht en opent weer op 15 oktober. "Geen zwembad, is geen bezoek voor ons. We willen, met uitzondering van corona, onze gasten alle producten aanbieden."

Vernieuwingen

Het was de vraag of het dak hersteld moest worden, of helemaal vernieuwd. "De materialen zijn al best wel oud. Dus dan is vernieuwen op termijn ook goedkoper. We hebben ook te maken met duurzaamheid. En door het te vernieuwen, kunnen we straks tienduizenden kuub gas per jaar besparen."

Bron: RTV Drenthe


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieof verblijft u liever op een park van  Landal of Roompot