Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 9 juli 2021

Collectieve droomdag voor gezin uit Alphen: van boeven vangen tot rijden in een limousine

 Op 17 juli verwelkomt Stichting Droomdag twaalf gezinnen vanuit heel Nederland op de rode loper bij Center Parcs De Eemhof in Zeewolde. Ook een gezin uit Alphen aan den Rijn is hierbij aanwezig.

“Dankzij de aandacht, support en medewerking van zowel vrijwilligers als sponsoren wordt de indrukwekkende droomdag voor zoveel families georganiseerd. Uniek!” aldus directeur Anneke de Boer. Stichting Droomdag verzorgt droomdagen voor gezinnen waarvan een van de ouders een oncologische of levensbedreigende ziekte heeft en het jongste kind onder de 16 jaar is.

Boeven vangen

De dag begint met een hartelijke ontvangst over de rode loper en daarna is het tijd voor een kop koffie met gebak. Vervolgens gaat het gezin naar de eerste activiteit, dat nog een verrassing is. En uiteraard volgen er op deze droomdag nog veel meer verrassende belevenissen. Dit kan variëren van het rijden in een limousine tot het vangen van een heuse boef. “Het programma wordt gebaseerd op de wensen van het gezin en vindt plaats in samenwerking met diverse bedrijven/sponsoren.”

Bron en hele artikel: alphens


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieof verblijft u liever op een park van  Landal of Roompot