Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 8 juli 2021

Huisjes op vakantieparken zijn schaarser dus zijn de prijzen gestegen

De coronapandemie zorgt er dit jaar opnieuw voor dat de meeste Nederlanders de zomervakantie in eigen land doorbrengen. Vakantiehuisjes zijn enorm in trek en hierdoor zijn de prijzen flink gestegen.
...


Door de reisversoepelingen komen er dit jaar ook weer meer Duitsers naar de Nederlandse vakantieparken. Taekema: “Nederland is ideaal voor de Duitsers, helemaal nu, lekker dichtbij en veilig per auto bereikbaar.” Eind juli begint de zomervakantie in Duitsland en dat zet de prijzen voor Nederlandse vakantieverblijven nog eens extra onder druk. “De piek ligt echt in de eerste twee weken van augustus. Dan betaal je voor een weekend in een 4-persoonshuisje zo maar 1000 euro. Huisjes aan de kust en op de Waddeneilanden zijn het meest gewild, daar betaal je echt de hoofdprijs.” 

Gemiddeld gezien is de prijsstijging bij grote aanbieders van vakantieparken zoals Landal GreenParks, Center Parcs en Roompot minder groot dan bij kleinere parken of losstaande vakantiehuizen.

Last minutes

Voor Noord-Nederland begint volgende week de zomervakantie.“Wie nog wat wil boeken en geld wil besparen gaat dan het beste direct op vakantie.” adviseert Taekema. “Er zijn momenteel goede last minute aanbiedingen die, gek genoeg, voordeliger zijn dan vorig jaar rond deze tijd. Wie in de laatste week van de schoolvakantie boekt, of nog beter vlak daarna, is ook voordeliger uit.“

Bron en hele artikel: pretwerk

Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieof verblijft u liever op een park van  Landal of Roompot