Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 30 juli 2021

Campings vol ondanks annulerende Duitse toeristen

De Flevolandse kampeerterreinen en bungalowparken zitten op dit moment over het algemeen vol. Dat blijkt uit een rondgang van Omroep Flevoland langs de verschillende parken. Met name Nederlanders weten de campings te vinden, Duitse gasten annuleren hun vakantie in Flevoland.


Vakantiepark de Eemhof in Zeewolde heeft de Duitse gasten een brief gestuurd met daarin informatie over de Nederlandse situatie. Ondanks dat sommige Duitse gasten ervoor kiezen om toch te komen, kiest het merendeel ervoor om te annuleren of hun vakantie om te boeken naar een vakantiepark in Duitsland. Toch is het wel gewoon druk op de Eemhof.

"Onze bezetting is heel goed", legt Marthijn Tabak van Center Parcs uit. "We zitten voor 95 procent vol en dat is komende weken ook nog zo. Wat opvalt is dat er veel meer Nederlanders komen en veel minder Duitsers. Normaal is dat veertig tot vijftig procent en nu is dat maar twintig procent."

Ook verwacht Center Parcs dat het naseizoen langer druk blijft. "We zien dat augustus al goed gevuld raakt en dat ook september en oktober al goed lopen."

Bron en hele artikel: omroep flevoland


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieof verblijft u liever op een park van  Landal of Roompot