Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 14 januari 2022

Center Parcs betreedt de Zuid-Franse markt: opening van het nieuwe vakantiepark in New Aquitaine

Bij Center Parcs blijven alle tekenen wijzen op groei: in juni 2022 opent de marktleider in lokaal toerisme in Zuidwest-Frankrijk een vakantiepark in Nieuw-Aquitaine dat uniek is in zijn soort. Het 27e vakantieparkcomplex van Center Parcs ligt op slechts ongeveer 100 kilometer van de havenstad Bordeaux en 170 kilometer van Toulouse, niet ver van het natuurpark Les Landes de Gascogne. Center Parcs opent nu zijn zevende park in Frankrijk te midden van pijnbomen en varens, het eerste in Zuid-Frankrijk.

Authentiek Zuid-Frankrijk

Gelegen op het kruispunt van twee iconische landschappen, ontmoet dit moderne vakantiepark de rijke geschiedenis van Zuid-Frankrijk. Het departement Lot-et-Garonne, bekend om zijn zonnige weer, maakt indruk met glooiende heuvels, natuurlijke boomgaarden en pittoreske wijngaarden, terwijl het grootste aaneengesloten bos van West-Europa, de Landes de Gascogne, zich uitstrekt tot aan de duinen van de Atlantische kust. De ongerepte dorpjes Monflanquin, Villeréal en Monpazier, de beroemde kastelen van de Dordogne of de tuin van Latour-Marliac, de thuisbasis van de waterlelies van Monet, zijn slechts enkele van de vele bezienswaardigheden in de regio. Het centrum van het vakantiepark, dat wordt gekenmerkt door Occitaanse boerderijen, de zogenaamde bastides, herbergt een marktplaats voor lokale handelaren en producenten.

Bron en hele artikel: Presseportal


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieVerblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs