Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 20 januari 2022

Stormloop op vakantieparken; Prijs voor huur van een vakantiehuisje in 2021 fors gestegen

De prijzen voor een bungalow op een vakantiepark zijn in 2021 met gemiddeld 8 tot 13 procent gestegen. Dat blijkt uit onderzoek van vakantieplatform Parkvakanties. In het onderzoek werd ook gekeken naar de beleving van gasten op Nederlandse vakantieparken.

Voor 2022 verwacht Parkvakanties geen vergelijkbare forse prijsstijging. Laurens Taekema van Parkvakanties: “De prijzen liggen sindsdien op een constant hoog niveau en zullen dit jaar hooguit nog 2 tot 3 procent oplopen.”
..

Stormloop op vakantieparken

Het afgelopen jaar ontstond er een ware run op vakantieparken in eigen land en nu het nieuwe jaar is aangebroken noteert Parkvakanties wederom een massale toename in het aantal boekingen, +42 procent in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Taekema: “Niet alleen voor de zomervakantie of voorjaarsvakantie, er worden ook volop weekendjesweg en short breaks geboekt. Er is nu nog voldoende beschikbaarheid, maar wie in het hoogseizoen op vakantie wil naar een specifiek bungalowpark of luxe huisje wacht beter niet te lang met boeken.”

Bron en hele artikel: PretwerkLast MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieVerblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs