Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


woensdag 21 december 2022

Center Parcs verhoogt temperatuur zwembadwater na klachten

 Lekker warm en knus in een vakantiehuisje vertoeven is er volgens sommige gasten van Center Parcs de Kempervennen dit seizoen niet bij. Op Tripadvisor regent het klachten van bezoekers die de huisjes én het subtropisch zwembad te koud vinden. Om energie te besparen heeft het park de thermostaat van het zwembad en de huisjes omlaag gedraaid. En daar zijn de gasten niet blij mee.

De recensies op Tripadvisor liegen er niet om: "Wij gaan elk jaar naar Center Parcs, maar wat was dit een tegenvaller. Het water van het golfslagbad was echt te koud," zegt een bezoeker. Een ander zegt:  "Het huisje is koud en tocht enorm. Ook het zwembadwater is koud." Weer een ander: "Ik vroeg me af of ik niet een dag eerder moest vertrekken, omdat ik geen zin meer had om in het koude zwembad te zwemmen."

..

 Center Parcs heeft na alle kritiek besloten het zwembadwater weer een graadje omhoog te doen. "Wij merken naar mate het kouder wordt dat dezelfde temperatuur in het zwembad als kouder wordt ervaren", zegt Mark Giethoorn van Center Parcs tegen Editie NL. "We hebben deze veranderingen namelijk al afgelopen zomer doorgevoerd."

Bron en hele artikel: RTL Nieuws


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieVerblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs