Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 23 december 2022

Center Parcs Huttenheugte 50 jaar

 Center Parcs De Huttenheugte vierde haar 50-jarig jubileum samen met haar gasten die de hele week konden genieten van leuke en feestelijke activiteiten waaronder een Welcome Night in de Action Factory waar zij met hun ‘golden ticket’ fantastische prijzen konden winnen, een Family Quiz Night, een Escape Game die volledig in het teken stond van 50 jaar Center Parcs De Huttenheugte en de Crazy Super Bingo. Afgelopen weekend was er live muziek in het Grand Café en kwamen er meer dan 400 medewerkers af op een reünie.

Center Parcs De Huttenheugte – het vierde park van Center Parcs (toen nog Sporthuis Centrum) – opende in 1972 haar deuren in Drenthe. Het was het eerste vakantiepark waarvan een meer het middelpunt vormde en waar gasten met een roeiboot of waterfiets konden genieten van de omringende natuur. Rondom de recreatieplas tekenden zich de eerste contouren van het vakantiepark af: eerst als camping in combinatie met luxe bungalows, een overdekt zwembad, sauna, supermarkt, restaurant en een speeltuin. In de jaren die volgden, ontwikkelde Center Parcs De Huttenheugte zich tot een modern vakantiepark, dat al snel werd uitgebreid met allerlei voorzieningen en attracties, zoals de AquaMundo (1982), de Market Dome (1990), een sporthal (1995), de Action Factory (2000) en tientallen sportieve en recreatieve activiteiten. Nu – ruim 50 jaar later – telt De Huttenheugte 652 luxe cottages en heeft het park een oppervlakte van ruim 110 hectare.

Bron en hele artikel: Travelpro


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieVerblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs