Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


maandag 12 december 2022

Manager Jos Kruiter (42) van Center Parcs uit Maastricht plotseling overleden: ‘Ongelofelijk fijne integere man’

Een zware menselijke tegenslag treft Center Parcs. Jos Kruiter, de General Manager van het Lommelse park De Vossemeren is zaterdag op 42-jarige leeftijd overleden. “Maandag 14 november is hij ziek naar huis gegaan en zijn ziekte is gedurende de week verergerd”, vertelt een woordvoerder.

Jos Kruiter uit Maastricht kwam in juli 2013 bij Center Parcs in dienst als General Manager van Park Eifel in Duitsland. Daarna werd hij General Manager van Erperheide in Peer en heeft ook de verbouwing van Les Ardennes mee aangestuurd, daarnaast was hij nauw betrokken bij de totstandkoming van Terhills Resort.
..
Jos is afgelopen maandag 14 november ziek naar huis gegaan en zijn ziekte is gedurende de week verergerd. Hij is de nacht van zaterdag in het ziekenhuis overleden”, laat een woordvoerder van Center Parcs weten. Zijn overlijden laat duidelijk een grote leegte achter. “Jos heeft in al die jaren een grote betrokkenheid getoond bij Center Parcs en alle partners. Hij gaf om de parken, maar bovenal om zijn collega’s.”

Bron en hele artikel: NieuwsbladLast MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieVerblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs