Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


maandag 19 december 2022

Een weekendje Center Parcs, dat is tegenwoordig afzien hoor

 Nederlanders zijn kampioen in klagen. En dat terwijl ‘we’ toch in de top 5 van de gelukkigste volken staan. Er klinkt vooral gemopper op de NS, de prijzen in de supermarkt en met stip op één: het weer. Want leuk dat er eindelijk weer geschaatst kan worden, maar dat het binnen óók bibberen is omdat veel mensen de thermostaat niet eens meer aan durven raken, is reden tot terecht geklaag.

....

Deze week heb ik genoten van alle klachten over parken als Center Parcs en Landal waar de temperatuur van het zwemwater met een paar graden was verlaagd. Tot woede van veel vakantiegangers, want het regent klachten over bibberende kindjes met blauwe lippen, moeders met stijve tepels, oudjes met kramp van de kou en in het huisje zat verdorie nog bestek in de vaatwasser ook! Tjongejonge, dacht ik, je zult maar een weekendje weg zijn in eigen land, dat is afzien, hoor.

Hoe dan ook hebben Center Parcs en co na deze klachtentsunami besloten de temperatuur van het zwemwater tóch weer te verhogen. En blijkt dus andermaal dat klagen, zelfs over futiel gedoe, vaak zin heeft.

Bron en hele artikel: AD


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieVerblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs