vrijdag 28 juni 2013

Acht nieuwe attracties in Attractiepark Toverland

Attractiepark Toverland opent dit voorjaar de poorten naar de Magische Vallei, een compleet nieuw themagebied met maar liefst acht nieuwe attracties, een nieuw restaurant en een magisch volkje: de Dwervels. Met de opening van de Magische Vallei, voegt Toverland 4 hectare toe aan het bestaande park. In totaal is €14 miljoen geïnvesteerd in het omvangrijke project.

De Magische Vallei is een oase van groen met sierlijke vijvers, indrukwekkende rotsformaties en metershoge watervallen. De grootste waterval is 9 meter hoog en 25 meter breed. Er zijn ruim 60.000 planten geplant en er werd 2800 ton aan echt gesteente uit een Duitse steengroeve gehaald. Voor een optimale beleving heeft Toverland meer dan 2 uur aan betoverende muziek laten componeren.
Nieuwe attracties
De grootste nieuwe attracties zijn de wildwaterbaan Djengu River en Dwervelwind, een magische achtbaan waarbij de karretjes draaien tijdens de rit. Daarnaast presenteert het park een nieuwe watercarrousel, een klimkasteel, interactieve valtoren, kids survival en een airtrampoline. Bovendien is er een nieuw restaurant met terras vanaf waar je een prachtig uitzicht hebt op Katara, Fountain of Magic, een betoverend waterspektakel bestaande uit 136 fonteinen.  

Bron en hele artikel: Tourpress