zaterdag 1 juni 2013

K3 opent Koning Willem-Alexanderplein met 3 nieuwe attracties

Samen met meer dan 3000 Plopsa-fans opent K3 het nieuwe Koning Willem-Alexanderplein met 3 nieuwe buitenattracties in Plopsa Indoor Coevorden. Tijdens het grote kinderfeest wordt de verjaardag en kroning van Prins Willem-Alexander uitbundig gevierd.

Geflankeerd door Maya de Bij, Kabouter Plop en duizenden fans ontdekken de meiden van K3 het nieuwe buitengedeelte van Plopsa Indoor Coevorden. Ze onthullen onder luid applaus de naam van het nieuwe buitenplein: “Koning Willem-Alexanderplein”. Drie gloednieuwe attracties flankeren het plein: de K3-Brandweermolen, het K3-Verkeerspark en de Maya-Speeltuin.

“We vinden het te gek dat we 2 attracties op dit mooie plein krijgen! Bovendien is het superleuk om samen met onze fans de verjaardag en kroning van Prins Willem-Alexander te vieren. Het oplaten van duizend oranje ballonnen samen met alle kinderen was een onvergetelijk moment.” vertellen Josje, Karen en Kristel enthousiast. Als kers op de taart geven de meisjes een spetterende s how met de nieuwe versie van het Willem-Alexanderlied.

Bron: Tourpress