dinsdag 18 juni 2013

Win een verblijf op het Heijderbos!

Willen uw kinderen ook hun steentje bijdragen aan een mooiere toekomst door deel te nemen aan de Kids Climate Conference 2013?

Dan is dit dè kans!

Laat uw kinderen mee doen met een leuke opdracht.

Zit het idee van uw zoon/dochter bij de beste 100 inzendingen, dan nodigen wij uw gezin uit voor een geheel verzorgd weekend in Het Heijderbos bij Nijmegen, inclusief 2 overnachtingen.
Van 20 t/m 22 september a.s. staat uw kind dan een leuk, spannend en interactief Kids Climate 2013 programma te wachten.

Uiteraard is er ook genoeg te beleven voor u en uw overige gezinsleden. Succes!

Waarom Kids Climate Conference? 
Het doel van deze ‘junior’ klimaatconferentie is om de Nederlandse en Vlaamse jeugd en hun families op een actieve manier bij te laten dragen aan een schonere en betere toekomst. Het evenement zal voor iedere deelnemer en zijn of haar familie een bijzonder interessante ervaring worden. Workshops, presentaties, BN-ers, concerten…alle ingrediënten zijn aanwezig voor een topevenement, maar wel met een duidelijk doel: een betere en schonere wereld. Drie dagen lang worden kinderen tussen 8 en 14 jaar uitgedaagd om hun gedachten de vrije loop te laten met als eindresultaat 12 stellingen met ideeën en suggesties voor een beter leefklimaat die een leidraad vormen voor de toekomst.

Bron, meer informatie en deelenemen: Center Parcs Kids Climate Conference (KCC)