De nieuwe aanpak blijkt te werken. Met de introductie van de vijf nieuwe foodconcepten op twee Belgische parken wordt een volgende stap gezet in het combineren van food en beleving. Ook het personeel dat wij dit weekend spraken, blijkt meer plezier in het werk te hebben, sinds de introductie. Er wordt wel méér van hen gevraagd, want elk restaurant is gebouwd rondom een verhaal, waarin zij een rol spelen. Toch leek ober Giovanni in het Italiaanse Nonna’s restaurant verdacht veel op Tim in restaurant ‘Fuego’.
Belang van horeca op De Vossemeren
- Jaarlijks worden er op de Vossemeren 45.000 couverts uitgeserveerd
- De gemiddelde besteding in de horeca van de gasten op het park is € 11,- p.p.p.d.
- Mede dankzij de media-aandacht rond de nieuwe foodconcepten is de eerste week van januari de record-horecaweek van het park.
- Investering in 5 nieuwe concepten op De Vossemeren en 4 op Erperheide (hier geen Nonna): 1,1 miljoen
- Ook de omgeving profiteert mee. Toeristen besteden gemiddeld € 47 per dag tijdens hun vakantie
Bron en hele artikel: Pretwerk