Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 21 februari 2014

Pierre & Vacances biedt zomerse perspectieven

Gloednieuwe Village Club, 5 nieuwe residenties en 10 ge-upgrade bestemmingen

Het is nooit te vroeg om weg te dromen over lange warme dagen, de kust en comfortabel vakantie vieren. Staat menig skiër in februari nog op de piste, heel wat mensen kijken uit naar de zomervakantie en staan te trappelen om de koffer te pakken en af te reizen naar zonnige oorden. Pierre & Vacances heeft deze zomer heel wat nieuws in petto.

Nieuwe zomerse bestemmingen
Pierre & Vacances ontvangt je aankomend zomerseizoen met open armen op maar liefst 10 ge-upgrade bestemmingen. Vijf hiervan betreffen het luxere Premium label waarmee de positie van het merk wordt versterkt in zowel Frankrijk, Spanje als op de Antillen. Enkele residenties hebben daarnaast een renovatie ondergaan en bieden hierdoor meer comfort, een modernere accommodatie en een frisse decoratie. Bovendien opent het merk een spiksplinternieuwe Premium residentie in de Franse gemeente Roquebrune-Cap-Martin aan de Middellandse Zee. En als klap op de vuurpijl wordt komend voorjaar de nieuwste Village Club Fuerteventura Origo Mare op de Canarische Eilanden geopend.

In Spanje hebben vorig jaar vier nieuwe residenties hun deuren geopend aan de Costa Dorada, de Costa Blanca en in Andorra. Het merk breidt hiermee haar activiteiten op de Spaanse markt uit en voegt een nieuwe dimensie toe aan haar aanbod.

bron: persbericht