Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zondag 23 februari 2014

Google Street View ook interessant voor reisaanbieders: Center Parcs parken

Google Street View is uitgebreid met een extra dimensie: ruim 50 luchthavens, trein- en metrostations zijn vanaf nu te bekijken.  Er is zelfs een kabelbaan in Hong Kong bij.  Hiermee wordt  Street View (onderdeel van Maps) steeds interessanter voor de reisindustrie; reizigers kunnen immers in alle rust vanaf de bank onbekend terrein verkennen: als inspiratie, bij de research en zelfs tijdens de reis. De voorpret van een vakantie kan hiermee sterk worden verhoogd.

Ondertussen zijn ook een overgroot deel van de parken van Center Parcs te vinden in Google Streetview, alsmede de parken van zustermerk Sunparks.

Center Parcs parken

Steeds meer reisbestemmingen en hun topattracties
Steeds meer toeristische bestemmingen wereldwijd zijn zichtbaar in Street View. Voorpret in optima forma. Zeg nu zelf, het is toch heerlijk om wereldwijd  een groot aantal topbestemmingen te bekijken vanaf de tablet. Bestemmingen die je altijd nog eens wilt bezoeken. Of je nu Venetië wilt verkennen, met zeehonden wilt zwemmen op de Galapagos of de Burj Khalifa in Dubai wilt beklimmen. Street View neemt je mee naar deze werelden en laat je in detail zien wat er te vinden is. 

Bron en hele artikel: Travconnect
en aangevuld door redactie