Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 7 februari 2014

Paul Geraeds vertrekt bij Center Parcs

Marketingdirecteur Paul Geraeds vertrekt bij Center Parcs. Hij wordt CEO van Bakker Hillegom, dat hij omschrijft als ‘de Wehkamp voor de tuin’. De overstap komt als een complete verrassing, want Geraeds heeft net een bureau-oriëntatie afgerond.

Geraeds leidt voor Center Parcs de marketing in heel Europa. Precies een week geleden koos hij na een pitch de Nederlands/Franse bureaucombinatie Ogilvy Amsterdam en Parijs uit voor de gecentraliseerde Europese reclamecampagne.
...

Zelf vindt Geraeds dit een goed moment om te vertrekken. ‘Ik werk nu 17 jaar voor Center Parcs, waarvan de laatste acht jaar als marketingdirecteur. Ik ben ook ooit general manager van een park geweest, wat enorm helpt om het klassieke verschil tussen operatie en hoofdkantoor zo klein mogelijk te houden.’

Per april stapt Geraeds over naar Bakker Hillegom, een relatief onbekende maar grote partij die alles voor de tuin direct aan de eindklant levert, dus zonder tussenkomst van een tuincentrum. ‘De Wehkamp, maar dan voor de tuin’, lacht Geraeds.
..

Bron en hele artikel: Marketing Tribune