Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 17 oktober 2017

Center Parcs zet nieuwe standaard in luxe en beleving Les Trois Forêts

Center Parcs heeft Les Trois Forêts volledig vernieuwd. Het in 2010 geopende vakantiepark van ruim 450 hectare verrast bezoekers met vier nieuwe cottageconcepten. Zo introduceert Center Parcs 37 cottages verdeeld in de thema's 'Het koninkrijk der sprookjes', 'De dieren uit het bos' en 'Avontuur'. Daarnaast komen gasten volop aan hun trekken in de nieuwe uiterst luxueuze 'Exclusive' cottages die van alle denkbare gemakken zijn voorzien. Les Trois Forêts is het eerste vakantiepark waar dit nieuwe luxe niveau zijn intrede doet. Bovendien opent in het najaar van 2018 een Deep Nature® spa van 1.600 m² zijn deuren in het hart van het park.

Met de vernieuwing van Les Trois Forêts wil Center Parcs een nieuwe standaard in luxe en beleving zetten. Zo kunnen óók de nieuwe generatie gasten ervaren hoe een verblijf in het vakantiepark niet alleen voortdurend blijft verrassen, maar het hele gezin of een vriendengroep samenbrengt. Allemaal om ervoor te zorgen dat gasten optimaal van hun vakantie genieten en echt even samen kunnen zijn.

Nieuwe themacottages
In Les Trois Forêts - middenin een enorm bos met reusachtig hoge bomen - beleven gasten de ultieme vakantie in één van de ruim 1.000 cottages die het park telt. Of je nu de voorkeur geeft aan sprookjes, avontuur of totale ontspanning. Het ontwerp van de themacottages speelt met de kracht van verbeelding en prikkelt de fantasie. Zo maken bezoekers in 'Het koninkrijk der sprookjes'-cottage een bijzondere reis door de tijd. In deze cottages maken zij kennis met een magische sprookjeswereld en vertelt elke kamer een ander verhaal. ..

Volop luxe en ontspanning
Wie liever volledig wil genieten en in luxe wil worden ondergedompeld,kan kiezen voor een verblijf in de 'Exclusive' cottages in Les Trois Forêts. In het vakantiepark is een dorp verrezen in een oase van rust middenin de natuur. Hier staat alles in het teken van ontspanning. Met dit vierde luxe niveau - hoger dan de huidige VIP-cottages - zet Center Parcs de nieuwe standaard in luxe. D
...
Uiteraard is in Les Trois Forêts ook aan de kinderen gedacht. In 'ZE Place' kunnen tieners zich volop uitleven. Durfals kunnen vanaf ZE Jumps een duik in het diepe nemen, maar je kunt ook een mysterie oplossen in de Escape ZE Room of de laserstralen te lijf te gaan van de LAZER Challenge.

Bron en hele artikel: Bed en breakfast nieuws