Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


maandag 9 oktober 2017

Villages Nature Paris; geen Disney maar ook geen Center Parcs

De jongste telg van Center Parcs en Disneyland Parijs. Afslag 14 van de snelweg Parijs – Reims was ooit de afslag voor David Crockett Range, het cowboy bungalowpark van Disney zelf, voor vele Nederlanders en Belgen ideaal voor een short stay bij Mickey Mouse. Nu is daar een compleet nieuw bungalowpark bijgekomen.

Nog voor de persconferentie van zaterdag 23 september, arriveerden wij ruim voordat ons appartement was vrij gegeven op dit nieuwe resort, waar al zoveel over te doen is geweest. Het zou het meest duurzame vakantieresort aller tijden zijn, waar eerst Disneyland de baas zou zijn, maar uiteindelijk Center Parcs haar ervaring in de strijd heeft gegooid. Pierre en Vacances, de projectontwikkelaar, heeft er uiteindelijk toch voor gekozen om Villages Nature als een compleet zelfstandige onderneming te positioneren. Vergelijkbaar met Hof van Saksen dat Landal als marketingorganisatie heeft uitgekozen, maar onder een zelfstandige label opereert. Het betekent voor Village Nature dat Disney niet opzichtig in het resort aanwezig is.
...
Wat is er echt zo anders aan dit bungalowpark?
Bij aankomst tref je wachtershuisjes met een slagboom en volgt ter plaatse de incheckprocedure. Je krijgt een wristband voor toegang tot bungalow, cottage of appartement en voor de Aqualagon, het ultramoderne tropisch zwembad. De wristband is ook te gebruiken voor de lockers, maar volledig cashless payments hiermee, zoals men suggereert, is niet wat het lijkt. In bepaalde restaurants kan men dan weer slechts via een speciale card bestellen. De reden om dit niet te integreren is waarschijnlijk dat alle restaurants, supermarkt, winkeltjes et cetera op dit resort gehuurd worden door zelfstandige ondernemers, die op geen enkele wijze onderdeel uitmaken van het concept.

Bron en hele artikel: Pleisurewereld