Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 3 oktober 2017

Vijf lessen uit het bezoek aan Villages Nature Paris

Als twee toonaangevende recreatiepartijen (Disney S.C.A. en Pierre et Vacances Center Parcs) een nieuw vakantiepark ontwikkelen, dan schept dan natuurlijk verwachtingen. "Een duurzame ontwikkeling in massatoerisme", zo omschreef parkmanager Olivier Robin een ambitie van het nieuwe park. De Pretwerk-redactie was een weekendje te gast en beschrijft vijf ontwikkelingen die dit park bijzonder maken…

1. Massatoerisme duurzaam organiseren
Met een capaciteit van 3500 gasten op een dag – plus nog 1000 daggasten op het park, is hier sprake van een intensieve vorm van toerisme. 
....

2. Restaurants en winkels uitbesteed
Waar Center Parcs in Nederland en België met één partij samenwerkt op het gebied van foodservice (n.l. Albron), heeft men er bij Villages Nature voor gekozen om met meerdere partijen in zee te gaan. 
.....

3. Merknamen Disney en Center Parcs blijven buiten beeld
Alhoewel de initiatiefnemers van Villages Nature Paris twee gerenommeerde merken zijn, kom je de logo's van Disney of Center Parcs nergens tegen. 
.....

4. Stadse vorm van natuurbeleving in de Village
Het woord 'Nature' wordt nadrukkelijk gekoppeld aan 'Villages'. Veel van het groen in dit resort is aangelegd als park. Olivier Robin legt uit: "Onze grootse doelgroep is afkomstig uit een stedelijke omgeving. 
....

5 Aqualagon is de topattractie
Voor ons is de Aqualagon dé topattractie van dit park. Dat begint al bij de aanblik van het gebouw zie foto bovenaan dit artikel), die als een diamant aan het natuurlijke meer is gelegen. Het is de eyecatcher van het park. Aqualagon is een van de grootste overdekte waterparken in Europa. 

bron en hele artikel: Pretwerk