Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 11 september 2020

World Cleanup Day 2020 bij Center Parcs

Hoewel we allemaal steeds bewuster worden van milieuvervuiling, neemt de hoeveelheid afval en vervuiling wereldwijd toe. Daarom neemt Center Parcs ook dit jaar weer deel aan de internationale World Cleanup Day, die op 21 september plaatsvindt. Wereldwijd zullen er miljoenen mensen zich inzetten tegen zwerfafval, doe jij ook mee in onze vakantieparken? Van al het afval dat jij verzamelt, maken wij weer iets moois!

Onze vakantieparken liggen in de mooiste natuurgebieden van Europa en wij hopen dat er nog vele generaties kunnen genieten van deze mooie regio's. Dat duurzaamheid in het DNA van Center Parcs is te zien aan onze vele goede en groene daden, waaronder onze deelname aan de internationale World Cleanup Day op maandag 21 september 2020.

De acties tijdens World Cleanup Day 2020 bij Center Parcs

In onze parken in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk doen wij er alles aan om op World Cleanup Day 2020 - en natuurlijk elke andere dag van het jaar - een bijdrage te leveren aan een schonere wereld. Tijdens de week van de World Cleanup Day organiseren wij bijvoorbeeld afvalinzamelingsactiviteiten in en rond onze parken, waarbij onze medewerkers hun handen uit de mouwen steken om de omgeving een stuk schoner te maken. Er wordt natuurlijk rekening gehouden met  de huidige hygiënevoorschriften.

Ook jij kan een steentje bijdragen door deel te nemen aan de World Cleanup Walk in de parken. Verder zijn er in elk park gratis vuilniszakken, handschoenen en afvaltangen te lenen bij de receptie/ het Cycle Center. Wanneer je klaar bent met de natuur een opfrisbeurt te geven, kan je je opgehaalde vuilnis weer inleveren bij de receptie/ het Cycle Center.

Al dat werk is natuurlijk niet voor niets, want al het afval dat wordt opgehaald wordt gerecycled en verwerkt tot picknicktafels, die in alle parken zullen komen te staan! Wie weet kan je in de toekomst aan een picknicktafel zitten van jouw eigen opgeruimde zwerfafval.

Bron: Center Parcsof kiest u liever voor Landal of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij Droomparken, Topparken, Molecaten of RCN