Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


maandag 14 september 2020

Uiteindelijk een prima zomer 2020 voor de verblijfsrecreatie

Tijdens de afgelopen zomerperiode heeft het Coronavirus ervoor gezorgd dat er, ten opzichte van de zomervakantie van 2019, veel meer reserveringen en bijbehorende omzet zijn genoteerd in de Nederlandse verblijfsrecreatie. Dat blijkt uit de Stratech Benchmark.

Afgelopen zomervakantie zijn de er gemiddeld 21,2% meer reserveringen gemaakt voor de kampeerplekken, wat goed is voor een stijging in de omzet van 27%. Verhuuraccommodaties presteerden ten opzichte van de zomervakantie van 2019 nóg beter: er zijn gemiddeld 24,7% meer reserveringen gemaakt, die gezamenlijk goed zijn voor 21,6% meer omzet.

Wederom toename reserveringen zomer 2021

Voor de zomer van 2021 staan er, vergeleken met dezelfde periode vorig jaar, al veel meer reserveringen en omzet in de boeken: gemiddeld genomen zijn er 61,1% meer reserveringen gemaakt en daarmee 154% meer omzet. Deze cijfers geven echter een vertekend beeld, daar waar ze mede tot stand komen door de inzet van vouchers waarmee boekingen van zowel het voor- als het zomerseizoen zijn omgeboekt naar 2021.

Bron en hele artikel: pretwerk


               Boek nu een verblijf bij Center Parcs              
  of kiest u liever voor 
Landal Greenparks of Roompot
 Liever een kijkje of verblijf bij DroomparkenTopparkenMolecaten of RCN