Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 24 september 2020

In Erperheide ontluikt een compleet vernieuwd park

Ruik je die frisheid? Dat zijn de vernieuwingen bij Center Parcs! Recent hebben we van Park Zandvoort een compleet nieuwe vakantiebestemming gemaakt en wordt De Eemhof onder handen genomen. Nu gaan we ook Erperheide (B) een complete make-over geven.

Geïnspireerd door de omgeving

Net als bij de vernieuwingen in de andere parken laten we ons ook in Erperheide inspireren door de omgeving. Erperheide ligt midden in de bossen, waar je met de kids heerlijk kunt wandelen en fietsen. Dat betekent dus dat je veel natuur, natuurlijke materialen en groen/blauw tinten terug gaat zien.

In de Comfort cottage hebben we bijvoorbeeld het bosleven naar binnen gebracht door sfeervolle egel- en vosmotieven. Grafische afbeeldingen van bladeren en bomen op muren en stoffen geven je nog meer het bosgevoel. In de Premium cottages kom je weer meer natuurlijke materialen tegen om je verbonden te voelen met de natuur. En in de VIP cottages vind je nog eens een rijke aankleding met accessoires in natuurmotief, zoals zachte kussens en een vloerkleed. De eerste vernieuwde accommodaties zijn nu al boekbaar!

Nieuw! Dieren in het bos cottage

Wil je de kinderen verrassen met een echt bijzonder vakantiehuis? Trakteer ze op een verblijf in een van de nieuwe Dieren in het bos cottages! In elke kamer ontdek je weer een nieuw dierenthema. De woonkamer is het domein van bosvogels, uiteraard vind je in de slaapkamer de nachtdieren terug en in de badkamer douche je te midden van vrolijke kikkers en andere amfibieën. En pssst… de kinderkamer (het berenhol!) heeft een geheime doorgang naar de speelkamer! Goed nieuws, de nieuwe Dieren in het bos cottages zijn nu boekbaar!

Bron: Center Parcsof kiest u liever voor Landal of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij Droomparken, Topparken, Molecaten of RCN