Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


maandag 30 november 2020

Vraag naar kerstvakanties bij Center Parcs stijgt in afgelopen 2 weken

Met de feestdagen in aantocht wordt de behoefte om met het gezin écht even samen te zijn voor veel mensen steeds groter. Zo is het aantal boekingen voor een kerstvakantie bij Center Parcs sinds de laatste persconferentie met 50 procent gestegen in vergelijking met de periode ervoor.

Met de feestdagen in aantocht wordt de behoefte om met het gezin écht even samen te zijn voor veel mensen steeds groter. Zo is het aantal boekingen voor een kerstvakantie bij Center Parcs sinds de laatste persconferentie met 50 procent gestegen in vergelijking met de periode ervoor.

Daarnaast is het gezelschap per boeking kleiner dan normaal, de oproep om de feestdagen in kleine kring te vieren lijkt dan ook goed te worden opgevolgd.

Warme momenten

Deze winter is Center Parcs voor veel gezinnen de plek om warme momenten met elkaar te delen. Zo kunnen ze zich laten onderdompelen in de betoverende Winter Wonderland-sfeer en doet Center Parcs er deze feestdagen een schepje bovenop. Zo is de kans groot dat je Sinterklaas of de Kerstman tegenkomt. Voor de gasten in Center Parcs Het Heijderbos staat in iedere cottage zelfs een versierde kerstboom klaar. 

“Richting de feestdagen van dit jaar zien we veel Nederlanders die last minute een verblijf bij ons boeken. Dat gebeurt doorgaans maanden van tevoren, maar dit jaar besloten veel mensen eerst af te wachten. Gelukkig zien we het vertrouwen toenemen, want sinds de laatste persconferentie van de regering stijgt het aantal boekingen voor de feestdagen sterk. Dankzij de maatregelen op de parken, zoals tijdsloten in de zwembaden, duidelijke bewegwijzering en hygiënemaatregelen kan verblijven op een van onze parken op een veilige manier. Binnen de maatregelen kunnen we gelukkig voldoende activiteiten bieden, vooral ook omdat de meeste activiteiten met het eigen gezin worden gedaan”, vertelt Mark Giethoorn, directeur van Center Parcs Nederland.
of kiest u liever voor Landal of Roompot
Liever een kijkje of verblijf bij Droomparken, Topparken, Molecaten of RCN