Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 17 juni 2021

Beleef de echte zomervibes bij Center Parcs deze zomer

Voor een onvergetelijke zomervakantie vol zonnige zomervibes blijf je lekker dicht bij huis. De nieuwe Zomer Hotspot is dé buitenspot om te chillen en je eindeloos te vermaken: zitzakken, muziek, sfeerverlichting, koele drankjes … En niet te vergeten de vele zomerse familieactiviteiten, de gelegenheid om te zwemmen, watersporten en te spelen op het strand. Samen geniet je van een fantastische zomerbreak dicht bij huis.


De leukste (nieuwe) zomeractiviteiten
  • Bijna alle parken in Nederland bieden verkoeling: de zee of een meer met strand* is altijd op loopafstand van je cottage. Met volop gelegenheid om te zwemmen, te luieren op het strand of voor watersport: wakeboarden, windsurfen, Aqua Park-plezier, waterfietsen en nog veel meer. 
  • Voel de vibes bij de nieuwe Zomer Hotspot**, denk aan een grote tent met strandstoelen, zitzakken en sfeerverlichting. Een plek om je eindeloos te vermaken met elke dag weer nieuwe zomerse familieactiviteiten* of om lekker te chillen met zonnige muziek en koele drankjes. 
  • Je eigen hut timmeren in het nieuwe Timmerdorp, genieten van live outdoor entertainment of meedoen met een van de vele sporttoernooien; zomaar een greep uit onze zomerse familieactiviteiten*. 
  • Ook de natuur in onze parken verken je op leuke wijze: in een jeep tijdens de Kids Safari, in je eigen bootje van de Kids Haven of met een rondje Geocaching.
  • Boek een van de vele uitstapjes in de omgeving (rechtstreeks via de Center Parcs-app) of ontdek de omgeving met de (huur)fiets, Family bike of Segway.
  • Geniet van een familieontbijt in je privétuin, steek ’s avonds de BBQ aan op het terras van je VIP cottage of laat een barbecue- of table cooking arrangement bezorgen.

Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieof verblijft u liever op een park van  Landal of Roompot