Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zaterdag 26 juni 2021

Uit eten met een goed verhaal

Zeg je vakantie, dan zeg je lekker uit eten met z’n allen. Gezelligheid aan tafel, drankje erbij en natuurlijk smullen van de lekkerste gerechten. Dus… op naar de Market Dome, want daar vind je voor elk wat wils! Onze restaurants serveren je trouwens niet alleen het lekkerste eten, maar ook nog eens een smakelijk verhaal. Of je nou kiest voor Italiaans, grillgerechten, het verse buffet of een snelle snack.


Nonna’s: authentiek Italiaans uit een oud kookschrift

Rond 1960 trouwt Nonna in een rustig provinciestadje in Zuid-Italië met Giuseppe. Terwijl Giuseppe in de lokale steengroeve werkt, zorgt Nonna voor het huishouden en zwaait ze met de pollepel in de keuken. Op een dag slaat het noodlot toe: Giuseppe komt niet meer thuis van de steengroeve en Nonna staat er alleen voor.

Evergreenz: het goede leven op het platteland

Vervlogen tijden herleven: Evergreenz staat voor het goede leven, waarin het gezin en harmonie centraal staan. Herinneringen aan prille meidagen, zwoele zomeravonden en mooie najaarsmiddagen komen voorbij.

Fuego!: vuur en vlammen stemmen de goden gunstig

Nadat Columbus Zuid-Amerika ontdekte en de Spanjaarden de jungle introkken op zoek naar zilver, troffen ze een mysterieuze tempel aan. Op muurschilderingen beeldde het oude volk de wens uit om de vuurgeest Atula gunstig te stemmen. Anders zou grote tegenspoed hun rampzalige lot zijn.

Frites Affairs: gooi de teugels even los

De superfood-adviezen van dieetgoeroes en foodbloggers vliegen ons om de oren. We zoeken ons heil in exotische producten en alles ‘moet’ gezond. Maar laat je niet gek maken…Gooi af en toe de teugels even los! Met friet. Bij Frites Affairs bereiden we hem ambachtelijk, en snijden we hem met de schil. Zo is onze friet altijd krokant, niet te zout en zeker niet te vet.


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieof verblijft u liever op een park van  Landal of Roompot