Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zaterdag 19 juni 2021

De vogeltjes (birdies van Center Parcs): Wat moet je ermee?

Weer of geen weer, in elk park geniet je van de unieke Center Parcs ervaring. Met compleet ingerichte cottages in de natuur, tropische sferen in subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo en een mix van activiteiten voor jong en oud. Maar er zijn ook verschillen. Dat maakt Center Parcs duidelijk met het aantal ‘Birdies’. Van gemoedelijk tot de ultieme Center Parcs-beleving in een van de 5-Birdies parken.

Beleef de ultieme ervaring in de 5-Birdies parken


In de 5-Birdies parken beleef je de últieme Center Parcs ervaring. Hier vind je het grootste aanbod aan activiteiten, entertainment en de grootste variatie aan accommodaties. Met de mooiste faciliteiten waar je even stil van wordt. Ervaar de WOW! factor, midden in een prachtig landschap.Geniet van alle 3- en 4-Birdies activiteiten en faciliteiten, met aanvullend:

  • Bijzondere verblijven, zoals Woonboten, Boomhuizen, thema-cottages, Kindercottages én het nieuwe luxeniveau: Exclusive cottages (5).
  • Unieke glijbanen in subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo.
  • Overdekte speelwerelden, zoals de Discovery Bay en de Jungle Dome (6).
  • Het meest uitgebreide aanbod aan activiteiten, zoals interactieve voetbalmuren, watersport en ontelbare kinderactiviteiten.
  • Uitgebreide wellness met sauna’s, massages en lichaamsbehandelingen (7).


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieof verblijft u liever op een park van  Landal of Roompot