Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zondag 10 oktober 2021

Center Parcs positief over vooruitzichten naseizoen

Na een goede zomer verwacht Center Parcs ook in het komende najaar veel gasten te ontvangen in haar Nederlandse parken. Met de herfstvakantie in het vooruitzicht zijn al veel accommodaties gereserveerd.

Hoewel veel Nederlanders nog steeds de voorkeur geven aan een vakantie in eigen land, kijken zij inmiddels óók weer meer over de grens. Zo boeken steeds meer Nederlanders dit najaar weer een verblijf in één van de Belgische parken zoals in Erperheide en in het nieuwe Terhills Resort. Ook weten meer Duitse gasten de parken van Center Parcs in Nederland en België weer te vinden. 

De afgelopen zomer pakte nog eens 5% beter uit dan recordzomer in 2020. In het verlengde daarvan verwacht Center Parcs ook een zeer goed najaar tegemoet te gaan. Mark Giethoorn, Managing Director van Center Parcs vertelt: “We kijken terug op een mooie zomer, met een zeer goede bezetting in al onze Nederlandse parken. Alles wijst erop dat dit zich ook in het najaar zal voortzetten. Vanwege corona hebben veel mensen hun vakanties in de afgelopen winter en lente uitgesteld en kunnen we nu weer met familie en vrienden op stap. We zien dan ook dat er deze herfst volop wordt geboekt voor een verblijf in één van onze parken, niet alleen in de vakantie, maar ook de weekenden en midweken boeken zeer goed”, vertelt Giethoorn. “We kijken ernaar uit onze gasten te kunnen verwelkomen, zeker nu bijna alle maatregelen zijn versoepeld en zij weer volop gebruik kunnen maken van al onze voorzieningen, zoals de Aqua Mundo en de overdekte speelfaciliteiten.

Bron en hele artikel: Pretwerk


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantie



of verblijft u liever op een park van  Landal of Roompot