Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 19 april 2022

Grote drukte op campings in Oost-Nederland tijdens paasweekend: buitenlandse gast keert terug

De coronaregels zijn verdwenen en dat gaan campings en vakantieparken in Oost-Nederland tijdens het komende paasweekend merken. Zij verwachten flinke drukte en zien vooral dat buitenlandse gasten terugkeren na twee jaar afwezigheid. 

Buitenlandse gasten

Bij Center Parcs De Eemhof in Zeewolde gaat de bezetting tijdens Pasen richting de 90 procent, zegt woordvoerder Marthijn Tabak. ,,Het aantal buitenlandse gasten loopt nog iets achter op normaal, maar komt heel sterk terug. Veel meer dan vorig jaar. De verhouding is nu dat er net iets meer Nederlanders zijn dan normaal en iets minder buitenlanders.”Bij Roompot, met parken in onder meer Putten, Paasloo, Giethoorn en Wanneperveen, verwachten ze een erg drukke paasperiode, laat woordvoerder Baptiste van Outryve weten. ,,Vorig jaar kwamen vooral Nederlandse gezinnen bij ons vakantie vieren. Met de afschaffing van beperkingen voor buitenlandse gasten zien we dat Duitse en Belgische gasten ontzettend uitkijken naar een vakantie in de regio.”

Bron en hele artikel: StentorLast MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieVerblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs