Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 26 april 2022

Syb van der Ploeg te gast op nieuw zomerconcert in Emmen 'met een vleugje Steigerpop'

 Zanger Syb van der Ploeg treedt deze zomer op tijdens het Harbour Club XL concert in vakantiepark Parc Sandur in Emmen. Dat heeft organisator Marcel Meijer van de Harbour Club bekendgemaakt. Het openluchtconcert wordt op zaterdag 27 augustus gehouden in de haven van het vakantiepark, in samenwerking met mede-organisator Boelo Klein Ikkink.

Meijer is blij dat singer-songwriter Van der Ploeg - bekend als zanger van De Kast, waarmee hij in 1997 de hit In neije dei scoorde - als special guest bereid is om naar Emmen te komen. "Hij heeft natuurlijk een prachtige stem die over het water heen galmt. Dat wordt echt fantastisch", blikt de organisator vooruit. Naast Van der Ploeg zijn er meerdere muzikanten uitgenodigd. "Het Noord Nederlands Jeugd Orkest is het ondersteunende orkest. Daarnaast komen onder anderen de zusjes Kannegieter en de sopranozussen Lunedì uit Sleen", vertelt Meijer.

Bron en hele artikel: RTV drenthe


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieVerblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs