Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zondag 6 november 2022

50 jongeren werken op YOUCA Action Day voor Center Parcs

 Afgelopen donderdag 20 oktober 2022 vond de jaarlijkse YOUCA Action Day plaats. In totaal verwelkomde Center Parcs een 50-tal jongeren in de verschillende Center Parcs domeinen in België, waaronder de parken van Lommel en Peer.

YOUCA is een organisatie voor en door jongeren die hen stimuleert om samen te werken aan een duurzame en rechtvaardige samenleving. “Ons bedrijf ziet hier alleen maar een win-win in voor alle partijen. Op deze manier komen jongeren op een unieke manier kennis maken met ons park en onze werking. Wie weet blijven er zelfs enkele ‘plakken’ als jobstudent of later als vaste medewerker”, voegt Patricia Peumans, HR-recruiter van Center Parcs Erperheide eraan toe. “Om die jongeren nog extra te motiveren in hun engagement voor een duurzame en rechtvaardige samenleving, verdubbelt Center Parcs het bedrag dat aan de deelnemende jongeren als loon wordt uitbetaald (110 euro in plaats van 55 euro per dag)”, aldus Erwin Dezeure, Managing Director Center Parcs België.

Bron: HLNLast MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieVerblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs
v