Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zondag 13 november 2022

Kerstvakantie? Die vier je bij Center Parcs! Vanaf 299 euro

 Bij Center Parcs vind je elke kerstvakantie die je maar wilt. Kom samen genieten van een feestelijk familiediner in een van onze restaurants, plons tussen de palmen in de Aqua Mundo, laat de magie van Winter Wonderland je betoveren, lekker warm voor de open haard in je cottage... Of doe het gewoon allemaal. Ieder z’n Center Parcs !


Voel de warmte van kerst
Buiten in de natuur of binnen, lekker warm voor de open haard in je eigen cottage. Ook deze kerstvakantie maak je samen de mooiste herinneringen.

  • Geniet van de magie van Winter Wonderland. Maak samen een wandeling door het park en laat je betoveren.
  • Ga langs bij de Winter Hotspot, dé plek om je eindeloos te vermaken tijdens Winter Wonderland. Doe mee aan verschillende activiteiten, leg je favoriete momenten vast bij de Winter Wonderland Fotospot en rooster een marshmallow op het haardvuur. 
  • Even ontspannen? Pak een drankje en een snack en kom gezellig met de hele familie een (kerst)film kijken bij de nieuwe Winter Cinema*.
  • Ook de kleintjes vermaken zich prima rondom de feestdagen tijdens de verschillende Kids Workshops, zoals Kids Workshop: Knutsel je eigen natuurdecoratie en Kids Workshop: Kerstsok versieren. 
  • Schoenen aan, jas aan en sjaal om. Haal samen een frisse neus in de prachtige natuur. Ook in de winter zal een fijne wandeling of fietstocht je goed doen!
  • Steek het haardvuur aan in de cottage en kijk een filmpje, daag elkaar uit tijdens een gezellig bordspel of laat de kleintjes genieten van de leukste entertainment met Center Parcs TV.

Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieVerblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs