Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zaterdag 5 november 2022

Voyeur begluurt met spiegeltje jong koppeltje in kleedhokje van Center Parcs

 Een 47-jarige man uit Roeselare riskeert een voorwaardelijke celstraf van 15 maanden voor voyeurisme. J.M. werd in Center Parcs in De Haan betrapt, toen hij met een spiegeltje een jong koppeltje begluurd in hun kleedhokje.

De feiten speelden zich op 2 oktober vorig jaar af. Die dag troffen twee medewerkers van Center Parcs in De Haan J.M. (47) uit Roeselare aan in een kleedhokje naast dat van een jong koppeltje. De man was de 17-jarige jongen en z'n 16-jarige vriendin aan het begluren met een spiegeltje. “De beklaagde werd meegenomen naar de receptie om te wachten op de politie, maar probeerde daar het spiegeltje nog weg te gooien in een vuilnisbak”, vertelde procureur Jochen van Aalst. Hij benadrukte dat J.M. in 2012 al eens veroordeeld werd voor aanranding van de eerbaarheid van een minderjarige en de verspreiding van kinderporno. Hij kreeg toen 6 maanden cel met uitstel.

Bron en hele artikel: HLN


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieVerblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs