Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


dinsdag 15 november 2022

Belgisch kolenmijngebied transformeert naar een leisure economie

 In het oude industriële mijngebied rondom Maasmechelen hebben diverse Leisure-ontwikkelingen plaatsgevonden, die gezorgd hebben voor een transformatie van het gebied. Twee leisure specialisten van Ginder brachten een bezoek aan het gebied en geven hun duiding aan de ontwikkelingen.

Terhills Resort by Center Parcs 

Terhills Resort: een prachtig park waar luxe en natuur worden gecombineerd met elegante cottages aan het water. In de buurt is het Nationaal Park Hoge Kempen. Shoppen, waterskiën of ontspannen in de aangrenzende wellness is allemaal mogelijk. Alles is vlakbij. Aan de rand van Nationaal Park Hoge Kempen, Maasmechelen en 18 km van Maastricht gaat Center Parcs  hier weer een stap verder met luxe en voorzieningen maar in samenspraak met duurzaamheid. Er is hier veel aandacht voor: het park is gasloos, heeft een eigen zonnenpark, de centrale voorzieningen hebben groene daken, elke cottage ligt aan het water met eigen aanlegsteiger met alleen maar elektrische bootjes en elke cottage heeft een warmtepomp voor de verwarming. Tot slot, heeft het buitenbad, wat een energieslurper is, een opvangbassin onder het zwembad wat ’s-nachts  het water kan opvangen en hierdoor de temperatuur op peil kan houden.

bron en hele artikel: Pretwerk


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieVerblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs