Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


donderdag 17 november 2022

Nieuw in Het Meerdal: de Beleefboerderij en het Klauterwoud, puur natuur!

 Natuurlijk wás Het Meerdal al hartstikke groen. Maar het kan nóg natuur-rijker! Want nu word je echt ondergedompeld in de natuur en beleef je alles wat groeit en bloeit als nooit te voren. Midden in het park!


Plukken en smullen in het bos

Vanaf de Market Dome loop je eerst een pad op. Maar… niet zomaar een pad: een Vitaminium! Het voert je door een Smulbos, waar je door de natuur getrakteerd wordt op hazelnoten, amandelen, appels, peren en aardbeien. Maar er is ook een Bessenbos, met planten, struiken en bomen die onmisbaar zijn voor vogels, vlinders en bijen.

Eén met het boerenleven

Aan het einde van het Vitaminium sta je voor de Beleefboerderij. Hier ondervind je zelf hoe het leven op de boerderij is. Op de Smakenkwekerij mag je samen met de Ranger smakelijke groenten en kruiden oogsten (én planten voor de volgende gasten), De Kakelvilla is het thuishonk van uiteenlopende gevederde vrienden waar je ook zelf bij de geboorte van kuikentjes kunt zijn, en op Mekkerburg heten geiten en schapen je welkom in hun huiskamer. Vertroetelen vinden ze lekker!

Overal steek je weer iets nieuws op, en dat geldt helemaal voor de Natuurlodge: hier leer je echt alles over het boerderijleven én kun je met het hele gezin meedoen aan de leukste workshops. Je kunt bijvoorbeeld een mini-kas maken: je eigen stukje natuur! Of op speurtocht gaan door de Smakenkwekerij. En met je gevonden natuurschatten ga je dan weer een lekker gerechtje of drankje maken. Enne… kids yoga tussen de geitjes? Echt wè-è-è-l!

Bron: Center Parcs


Last MinuteMeivakantie, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart
Zomervakantie, Herfstvakantie, KerstvakantieVoorjaarsvakantieVerblijft u liever op een park van Landal, Roompot of EuroParcs