Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


vrijdag 29 april 2016

Geef je kids op voor “Fruit Shoot de Dropping”!

Over "Fruit Shoot de Dropping"
Help!100 jaar geleden is een vloek uitgesproken. Deze zomer nodigen wij 5 kids uit om deze vloek verbreken door spannende opdrachten uit te voeren. Lukt dit niet? Dan moeten alle kids van Nederland voor altijd binnen blijven en kunnen ze nooit meer buiten spelen. Dat willen we natuurlijk niet! Help ons, samen met regisseur Pim Wessels, om deze nare vloek te verbreken.

Hoe werkt het?
Voor 'Fruit Shoot de Dropping' zijn we op zoek naar de meest avontuurlijke kids van Nederland. Geef je kids op via het registratieformulier. Uit alle aanmeldingen wordt een selectie gemaakt om auditie te doen voor 'de Dropping'. Op 25 juni wordt de auditie gehouden in Center Parcs De Kempervennen. De 5 meest avontuurlijke kids worden uitgekozen om mee te doen aan "Fruit Shoot de Dropping"! Van de Dropping wordt een gave film gemaakt, die uiteindelijk zelfs in première zal gaan. Audities
Tijdens de auditie van Fruit Shoot 'de Dropping' kunnen kids hun avontuurlijke skills laten zien. Daarnaast maken ze kans om uit te worden gekozen voor het echte avontuur: "Fruit Shoot de Dropping". De auditie wordt op 25 juni van 09:00 tot 14:00 gehouden in Center Parcs op De Kempervennen, Kempervennendreef 6 in Westerhoven.

Geef je kids op via het registratieformulier. Wie weet wordt je wel uitgenodigd voor de auditie en maak je kans om mee te spelen in de film 'Fruit Shoot de Dropping'!

Center Parcs is campagne partner voor Fruit Shoot de Dropping
Fruit Shoot presenteert ' De Dropping' en is op zoek naar de avontuurlijkste kinderen van Nederland. Avontuurlijke kinderen kunnen zich aanmelden voor de audities van 'de Dropping' in Center Parcs De Kempervennen. Center Parcs is sinds jaar en dag het speelveld voor stoere en avontuurlijke kinderen. Het is vanzelfsprekend dat Fruit Shoot en Center Parcs de handen in een slaan om actieve kinderen de gelegenheid te geven om zich te wagen aan deze spannende dropping. 
De audities vol spannende activiteiten worden vastgelegd op camera. Regisseur Pim Wessels, zal een speciale film rondom 'de Dropping' produceren. Deze speciale film zal zelfs gepaard gaan met een heuse film première. 

Bron: Fruitshoot