Center Parcs Bungalowparken: Nieuws, Acties, Aanbiedingen en kortingen


zaterdag 16 april 2016

Albert Heijn actie: Spaar voor extra korting bij Center Parcs

www.centerparcs.nl/ah albert heijn spaar voor extra korting
Bij de Albert Heijn winkels in Friesland krijg je tot en met 8 mei bij elke € 10 aan boodschappen één bungalow spaarzegel. Deze kun je plakken op de (ook in de winkel verkrijgbare) spaarkaart. Heb je 15 spaarzegels op je kaart? Dan is je kaart vol en kun je hem in de deelnemende winkels omruilen voor een unieke voucher met kortingscode. Met deze code kun je vervolgens je Center Parcs verblijf boeken!

Bij welke Center Parcs parken kan ik de kortingscode gebruiken?
Met de vouchercode boek je een weekend of midweek verblijf voor een vaste lage prijs in één van de deelnemende vakantieparken: Parc Sandur, De Huttenheugte, De Eemhof, Het Heijderbos, De Kempervennen of Bispinger Heide in Duitsland.

Al deze Center Parcs parken liggen heerlijk middenin de natuur en hebben een subtropisch zwembad (Aqua Mundo). Of je nu wilt ontspannen of lekker actief bezig wilt zijn: het kan allemaal!

Hoeveel korting krijg ik dan?

Met deze actie boek je voor een vaste lage prijs die aanmerkelijk goedkoper zal zijn dan wanneer je gewoon op Centerparcs.nl je verblijf in een huisje boekt. Zo boek je al midweek in een 4- of 6-persoons comfort cottage in Parc Sandur of De Huttenheugte vanaf € 199! Een weekend in deze parken van vrijdag tot maandag kan al voor € 229 euro. Voor de overige parken zijn de prijzen voor een 4- of 6-persoons bungalow € 229 voor een midweek óf € 269 voor een weekend. De prijzen zijn afhankelijk van het aanbod in de gewenste reisperiode en kunnen per dag verschillen.

Bron: Parkvakanties